ANPAK Industry Support & ATEX

ANPAK Industry Support & ATEX is een onconventionele organisatie met een sterke focus op actie en transparantie. De bedrijfscultuur draait om "doen," zonder ruimte voor politieke spelletjes. We onderscheiden ons door tegen de stroom in te zwemmen en te streven naar voortdurende groei en verbetering. De organisatie is opgericht met als doel "het leukste bedrijf van Nederland te worden" met in 2027, meer dan vierhonderd gemotiveerde medewerkers die kwaliteit en veiligheid bieden aan tevreden klanten. 

In plaats van het traditionele hiërarchische model, omarmt ANPAK een anarchistische benadering waar gelijkheid en autonomie centraal staan. Beslissingen worden genomen op basis van resultaten en het bedrijf groeit door kennis te delen. De focus ligt niet op kortetermijnwinst, maar op het creëren van een inclusieve werkomgeving waar betrokken en autonome medewerkers zich gewaardeerd voelen. De organisatie streeft naar harmonie tussen mens en omgeving, met daarbij een sterke focus op constante verbetering door experimenteren en innovatie met tevreden klanten en medewerkers als het uiteindelijke doel.

ANPAK Industry Support & ATEX is toegewijd aan het zijn van een vooruitstrevend bedrijf dat een positieve impact heeft op medewerkers, klanten en de omgeving.

 

- Get Focused, Get Going, Get Results -